Terrible Twins

Terrible twins är ett svenskt företag som ägs och drivs av Sara och Karin Ström. Företagets affärsidé är att utforma och erbjuda funktionella bruksföremål med en naturlig omtanke till medvetna konsumenter.

Två kreativa systrar, en gemensam omtanke, 25 färger och många idéer - det är företaget Terrible Twins. På 90-talet bodde Sara och Karin Ström under ett antal år i England och där syddes den första vetevärmaren i Saras kök. På Camden Market i London gjorde vetevärmarna succé. Där fick också företaget sitt namn genom systrarnas annorlunda klädstil och breda axelvaddar. Det var då det. Idag, många vetevärmare senare, finns företagets huvudkontor och butik i Insjön i vackra Dalarna.

Terrible Twins är mer än Vetevärmare. Sara och Karin skapar också andra vackra och användbara produkter. Saker att tycka om och använda - länge. I kollektionen finns bland annat lavendelhjärtan, väskor, kuddar, handdukar och förkläden.

Samtliga produkter tillverkas i Sverige med minsta möjliga påverkan på miljön. Ekologiskt, närproducerat och återvunnet är idag en stor del av Terrible Twins filosofi.

Företaget arbetar dels inom Sverige och har även distributörer i ett flertal länder. Huvudkontret ligger i Insjön i vackra Dalarna.

right