Fakturera mig Payex Master Card
Visa
Trusted Commerce Trusted Commerce

Populära produkter

The Tiny Universe

The Tiny Universe med ett enda syfte – att sätta stil på livets första tolv månader.

En ny tid är kommen

Nu är det slut på pyjamasliknande kreationer och kaninmönster. Med den första kollektionen från The Tiny Universe kan varje bebis anlända till festen i stil. De mjuka och sköna plaggen är perfekta för alla små som ska på sitt första dop, sitt första midsommarfirande eller kanske sitt första bröllop. 

Bakom The Tiny Universe står vännerna och kollegorna Maria och Johan. Idén till företaget fick de på dop hos några vänner då dom insåg en förbryllande sak - alla var festklädda till tänderna utom de allra minsta. De fick dras med brokiga dräkter och pyjamasliknande kreationer. Då bestämde de sig för att göra något åt saken och startade The Tiny Universe - världens första företag helt och hållet dedikerat till att sätta stil på livets första år. 

De tror på bekvämlighet och kvalitet blandat med stilren design (gärna toppat med en smula humor). Vi tror på hållbarhet över tiden, både för våra produkter och för miljön (därför är också alla våra plagg certifierade med Öko-Tex 100, vilket innebär att inga farliga kemikalier används vid tillverkningen). De jobbar även aktivt med att ta fram ekologiska alternativ till nästa kollektion. En kollektion som bland annat kommer att innehålla en andra pekbok samt fler unika plagg. De tror helt enkelt att med stil, kvalitet och humor så blir det första året på jorden lite skönare. Både för föräldrar och barn.

right