Produkter   » SPA » Produkt

Argan Mirakelolja

Klockargårdens
Argan Mirakelolja
Klicka på bilden för att förstora

I århundraden har Arganoljan använts av kvinnor i Marocko för att behandla hud, hår och naglar mot klimatpåverkan och åldrande!

Mirakeloljor är berikade med olika fantastiska oljor, hudvård, skönhetsvård, häsovård, dessa oljor kallas för mirakeloljor på grund av sina egenskaper. Väl värda att prova mot olika hudproblem.

Använd även som otroligt vårdande ansikts-och kroppsolja.. Enkel skönhetsvård. Huden blir mjuk, smidig och elastisk.

En perfekt balanserad olja av Argan-, Mandel- och Kokosolja. Som skyddar huden, känsla som sitter i länge.

INGREDIENSER
Arganolja (Argania spinosa kernel oil), Mandelolja (Prunus amygdalus dulcis oil), Ekologisk cocosolja (Cocos nucifera oil), Solrosolja (Helianthus annuus seed oil), E-vitamin (Tocopherol,), Rosmarinextrakt (Rosmarinus officinalis Leaf Extract), Lavendelolja (Lavendula Angustifolia), Rosenträdolja ( Dalbergia sissoo wood oil), Patchouliolja (Pogostemon cablin oil), Rosmarinolja (Rosmarinus officinalis leaf oil).
100 ml.

Arganolja: oljan som kallas för flytande guld! Arganoljan är en gul vegetabilisk olja som görs av arganfruktens frön, trädet växer i Marocko. Arganoljan innehåller mycket E-vitamin, karotin och mängder av antioxidanter. Oljan är bra att använda före och efter solning. den stimulerar hudens celler, påskyndar läkning och återhämtning. Den gör huden mjuk, smidig och elastisk. Passar även för skadad och mogen hud. Arganoljan är även tillräckligt fin för att använda runt det ömtåliga ögonområdet. Dessutom passar den bra i produkter för eksem, acne och hudallergier. Det är en fantastisk hårolja, använd som hårinpackning. Oljan förnyar den naturliga cellstrukturen i håret och återställer hårets glans och lyster.

Patchouli (Pogostemon Cablin)
utvinns genom destillation av blommorna på Patchouli-buskens blad. Patchouli-oljan har mycket goda hudstimulerande och sammandragande egenskaper på slapp, trött och åldrande hud. Den har också god läkande verkan vid skadad och sprucken hud liksom vid eksem och fotsvamp. Varm och mustig doft.

Kärleksfullt hangjord i Bergslagen, Sverige!Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
61000 Argan Mirakelolja I lager 199,00/st

Tillbaka

right