Lammskinn klippt krulligt

Äkta lammskinn i mjukaste kvalitet speciellt för din baby. Mysig, varm och hygienisk, barnet håller sig varmt på vintern och svalt på sommaren. Mjuk och skön att ligga på eller som en mysig filt för att hålla din baby varm i sin säng eller när den sover utomhus i vagnen.

Mått: 70-80 cm

Ull har unika egenskaper. Hemligheten med att ull kan värma gott på vintern och svalka på sommaren är att ull innehåller upp till 80% luft, så hjälper den kroppen att hålla en jämn temperatur. När man ligger eller sitter på ett lammskinn så bildas en luftkudde mellan kroppen och lammskinnet. Det gör att luften kan cirkulera vilket bl.a kan motverka eksem och trycksår. Därför används lammskinn också inom sjukvården och till små barn. Ull kan absorbera upp till 30% av sin vikt utan att förändra sin form eller kännas fuktig. Detta medför att kroppen behåller sin temperatur och värme även när ullen är fuktig. Ull behöver inte tvättas lika ofta på grund av självrengörande egenskaper.

Skaka och vädra lammskinnet regelbundet för bästa lyster och form. Tvätta bara skinnet om du verkligen behöver.

Tvätt: maskintvätt 30 grader ulltvätt eller förhand. Använd helst flytande ullschampo eller annat milt ulltvättmedel, alternativt tvättmedel med PH 3,5-5,5. Mindre fläckar kan tvättas för hand. Torka hängande eller liggande på plant underlag sakta i rumstemperatur, stark värme från exempelvis elektrisk värmefläkt förstör lädret. Sträck lammskinnet flera gånger under torkningen för att behålla formen och smidigheten.


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:

Tillbaka

right