Produkter   » Både för män och kvinnor » Produkt

Saltskrubb Argan

Klockargårdens
Saltskrubb Argan
Klicka på bilden för att förstora

Unik, exklusiv, fantastiskt vårdande saltskrubb

Himalaya salt (extremt mineralrik)
Epsom salt (används vid olika badterapier, torr hud blir mjuk, mjukar upp ömma rengörande)
Havssalt (renande och vårdande)
Arganolja som brukar kallas för flytande guld, så näringsrik och värdefull i all hudvård. Oljan stimulerar hudens celler och påskyndar återhämtning.
Ekologisk rapsolja och kakaosmör återfuktar, mjukar upp och vårdar din hud.
Malda mandelnötsskal skrubbar effektivt bort torr hud.

Skrubbar enkelt bort alla gammal hud och lämnar den så len och mjuk. Känsla som sitter i länge. Arganoljan skyddar verkligen din hud, tillsammans med rapsoljan och kakaosmöret återhämtar sig trött, matt och sliten hud fantastiskt snabbt.

Stor burk, 375 gr skönhetsvård!

Arganolja: oljan som kallas för flytande guld! Arganoljan är en gul vegetabilisk olja som görs av arganfruktens frön, trädet växer i Marocko. Arganoljan innehåller mycket E-vitamin och karotin. Oljan är bra att använda före och efter solning. den stimulerar hudens celler, påskyndar läkning och återhämtning. Den gör huden mjuk, smidig och elastisk. Passar även för skadad och mogen hud, produkter runt det ömtåliga ögonområdet och i solprodukter. Dessutom passar den bra i produkter för eksem, acne och hudallergier. Det är en fantastisk hårolja, använd som hårinpackning.

Patchouli (Pogostemon Cablin)
utvinns genom destillation av blommorna på Patchouli-buskens blad. Patchouli-oljan har mycket goda hudstimulerande och sammandragande egenskaper på slapp, trött och åldrande hud. Den har också god läkande verkan vid skadad och sprucken hud liksom vid eksem och fotsvamp. Varm och mustig doft.

Kärleksfullt handgjord i Bergslagen, Sverige!


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
31030 Saltskrubb Argan Ej i lager 249,00/st

Tillbaka

right