Produkter   » SPA » Klockargården Saltskrubb » Produkt

Saltskrubb Havtorn & Björk

Klockargårdens
Saltskrubb Havtorn & Björk
Klicka på bilden för att förstora

Exklusiv fantastisk vårdande saltskrubb med tre olika salter.

Härlig saltskrubb med doft av naturlig björkolja. Havtornsolja från både bär och frö. Oljan från bär ger en hel del färg, har högt innehåll av antioxidanter och rik på vitamin C, karoten samt Omega 9. Oljan är rejält återfuktande och snabbar på hudens förmåga att återbilda sig.

Oljan från frö har högt innehåll av vitamin e och de essentiella fettsyrorna Omega 3, 6 och 9. Det är en torr olja som absorberas snabbt av huden.

Mineralrikt salt, Himalayasalt, Epsomsalt och rent Havssalt skrubbar effektivt bort gammal, trött, torr hud. Härliga ekologiska rapsolja och kakaosmör återfuktar effektivt din hud. Frisk, fräsch, stärkande doft av björk. Bra för huden och trötta muskler.

Stor burk, 375 gr skönhetsvård!

Havtorn: Fruktköttet har hög koncentration av karoten som ger en röd färg på extraktet. Rik på palmitinsyra som finns naturligt i hudens lipider. Sårläkande, förbättrar kornig hud, påskyndar hudreparering. Olja från frö, kärna har spår av karoten och har då en gul/orange färg. Höga halter av omega 3 och 9. Mot rynkor, acne, acneärr, hudsår, agespots och hyperpigmentering.

Björk, eteriskolja: Hudläkemedel, antiseptisk, antiinflammatorisk och används därför vid behandling av sår, psoriasis och andra eksem. Bra för glåmig hy med tilltäppta porer.

Kärleksfullt handgjord i Bergslagen, Sverige!


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
31032 Saltskrubb Havtorn & Björk Ej i lager 249,00/st

Tillbaka

right