Produkter   » SPA » Produkt

Spatvål Argan

Klockargårdens
Spatvål Argan
Klicka på bilden för att förstora

Arganolja anses vara världens mest exklusiva olja. En tvål som både tvättar varsamt rent och samtidigt vårdar huden med arganolja.

Innehåller: förtvålad cocosolja, ekologisk palmolja, ekologisk rapsolja, arganolja, mandelolja, kakaosmör, eteriska oljor av lavendel, rosenträd, patchouli och rosmarin

Arganolja: oljan som kallas för flytande guld! Arganoljan är en gul vegetabilisk olja som görs av arganfruktens frön, trädet växer i Marocko. Arganoljan innehåller mycket E-vitamin och karotin. Oljan är bra att använda före och efter solning. den stimulerar hudens celler, påskyndar läkning och återhämtning. Den gör huden mjuk, smidig och elastisk. Passar även för skadad och mogen hud, produkter runt det ömtåliga ögonområdet och i solprodukter. Dessutom passar den bra i produkter för eksem, acne och hudallergier. Det är en fantastisk hårolja, använd som hårinpackning.

Patchouli (Pogostemon Cablin)
utvinns genom destillation av blommorna på Patchouli-buskens blad. Patchouli-oljan har mycket goda hudstimulerande och sammandragande egenskaper på slapp, trött och åldrande hud. Den har också god läkande verkan vid skadad och sprucken hud liksom vid eksem och fotsvamp. Varm och mustig doft.

Kärleksfullt handgjord i Bergslagen, Sverige!


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
81853 Spatvål Argan I lager 110,00/st

Tillbaka

right